Sözlerin en doğrusu Allah'ın kelamı, yolların en hayırlısı Muhammed Aleyhisselam'ın yoludur. Dinde her sonradan çıkarılan şey bidattir.Her bidat sapıklıktır ve her sapıklık da cehennemdedir (Muslim no: 867)

Duâ

Duâ

Daru's-Sunne Neşidler

1 Nisan 2022 Cuma

Şeyh Ebu'n-Naim Rahimehullah İçin Tarihe Not!

 

Şeyh Takiyuddin el-Hilalî rahimehullah’ın talebelerinden olan Fas’lı Şeyh Abdulhamid Ebu’n-Naîm 8 ay önce vefat etti ya da öldürüldü!

Şeyh Ebu’n-Naim rahimehullah bir video kaydında korona virüsü iddiası sebebiyle mescidlerin kapatılması kararından dolayı ülkenin imandan sonra dinden çıkarak kâfir olduğunu ve darul harbe döndüğünü açıklamıştı. 3 Nisan 2020 Cuma günü Kazablanka’daki bir mahkeme Şeyh Ebu’n-Naim’i bir sene hapis ve yirmi bin dirhem para cezasına çarptırmıştı. 17 Mart 2021’de hapisten çıktı. Temmuz 2021’de ise Kazablanka’daki özel bir klinikte gece yarısı beyin kanamasından vefat etti. Fakat onun korona’dan öldüğünü söyleyerek haber yaptılar!

Allah şeyh Ebu'n-Naim'e rahmet eylesin, taksiratını affetsin. Alimiyle avamıyla milyonlar mürtetliğe koşarken o hakikati açıklamış ve bundan dolayı eziyet edilerek susturulmuştur!

Meclislerin Keffareti

Meclislerin Keffareti
"Subhâneka'llâhumme ve bihamdik ve eşhedu en lâ ilâhe illâ ente estağfiruke ve etûbu ileyk" (Taberani 10/164, el-Elbânî Sahîhu'l-Câmi (4487)