Sözlerin en doğrusu Allah'ın kelamı, yolların en hayırlısı Muhammed Aleyhisselam'ın yoludur. Dinde her sonradan çıkarılan şey bidattir.Her bidat sapıklıktır ve her sapıklık da cehennemdedir (Muslim no: 867)

Duâ

Duâ

Daru's-Sunne Neşidler

1 Nisan 2022 Cuma

Ramazan Hilali Hakkında Uyarı

 Şıracılar hilalin göründüğünü ilan ederken bozacılar da onların şahitliğini yapmaktadırlar!

Hilal en erken Batı Afrika bölgelerinde ve ancak teleskopla görebilecektir. Teleskopla rü'yet ise bağlayıcı değildir. Çıplak gözle rü'yet ancak Amerika kıtasında mümkün olacaktır. Amerika kıtası ise bizim bulunduğumuz bölgenin vakitlerini aşan bir bölge olduğu için oradan gelecek haberler ancak ertesi güne sayılır. Çünkü güneş battıktan sonra yeni hilal semada en fazla 45 dk. kadar kalır. Amerika kıtasında hilalin görülebileceği vakit ise bizim bulunduğumuz bölgede hilalin kaybolacağı vakitten sonraki zamana düşmektedir. Yarın akşam hava açık olursa buradan da herkes için ilk günlük hilal net bir şekilde görülebilecektir.

Bu sebeple her sene olduğu gibi bu sene de internette yayınlanan hilal görüldü haberlerine itibar etmeyin. Suuddaki resmi organlar da hükmen müslümanken dahi çok rahat yalan söylüyorlardı, plandemiyle mürtet olmalarından sonra doğru söylecekleri mi bekleniyor! Hüseyin Ebu Emre, Ubeydullah Sırtlan gibi dinden çıkarak maskeli satanistlerin dinine girmiş tescilli saptırıcıları da hesaba katmaktan vazgeçin artık! 

Bu günkü hilal haritası aşağıda gösterilmiştir:

Meclislerin Keffareti

Meclislerin Keffareti
"Subhâneka'llâhumme ve bihamdik ve eşhedu en lâ ilâhe illâ ente estağfiruke ve etûbu ileyk" (Taberani 10/164, el-Elbânî Sahîhu'l-Câmi (4487)