Sözlerin en doğrusu Allah'ın kelamı, yolların en hayırlısı Muhammed Aleyhisselam'ın yoludur. Dinde her sonradan çıkarılan şey bidattir.Her bidat sapıklıktır ve her sapıklık da cehennemdedir (Muslim no: 867)

Duâ

Duâ

Daru's-Sunne Neşidler

31 Ağustos 2020 Pazartesi

Dinini ve Vatanını Şeytana Satanlara Hâlâ Hüsnüzan Edenler İzlesin!

 


Harry Vox'un Pandemi Yalanı İle İlgili Önemli Açıklamaları
İblis ve taraftarlarının maske takma şirkine zorlamalarının, ardından çipli aşıları zorunlu kılmalarının altında yatan sebepler

* Paganist sistemin yayın organlarından biri olan YOUTUBE kanalı yukarıda linkini verdiğim videoları da yayından kaldırmıştır! Nitekim korona yalanını ortaya koyan birçok videoyu da engellemektedir. Aşağıda vereceğim linkten söz konusu videolara ulaşabilirsiniz:

https://www.yeniakit.com.tr/haber/2014-yilinda-bugunu-anlatip-kaynagini-acikladi-karantina-sokaga-cikma-yasagi-1254989.html



Dr. Young Corona Yalanının İç Yüzünü Açıklıyor!

BAZI BEYİNSİZLER MASKE TAKMANIN TEDBİR OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR! 
MÜŞRİKLERE GÖRE NAZARLIK TAKMAK DA BİR TEDBİR DEĞİL Mİ?! 
ÜSTELİK NAZAR DEĞMESİ HAKİKATİ OLAN BİR TEHLİKEDİR VE BUNA RAĞMEN NAZARLIK TAKMANIN ŞİRK OLDUĞU AÇIKLANMIŞTIR.
 KORONA VE HASTALIK BULAŞMASI İSE YALAN BİR ZANDAN İBARET!
MASKE TAKMAK; İBLİSE KÖLELİĞİ KABULLENMENİN SİMGESİDİR!



Youtube, konuşması Türkçeye çevirilen Dr. Robert O. Young'un videosunu anında sildi.

Kimin doğru söylediğini o kadar iyi biliyor ki bu internet şirketleri, özellikle Türkçe'ye çevirilenleri hemen siliyorlar.

Dr. Robert O. Yungun'un uzun bir yazısı aylar önce Türkçe'ye çevirilip yayınlanmıştı. "Virüs" tarihinin gelişimini, dönen dolapları, "virüs" denen bir şeyin olmadığını, bugüne kadar iddia edilen o sözde "virüs"lerin izole edilemediğini, hastalıkların asıl nedeninin vücuttaki pH düşüklüğü olduğu bilgisini, aşılarda dönen dolapları anlatıyordu.

Küreselci zenginler sadece aşı savunucusu virologların ekranlarda, medyada konuşmasını istiyor, gerçek bilim insanlarının söylediklerinin duyulmasını, bilinmesini istemiyor.

Silinen videonun alternatif linki

https://bittube.tv/post/ba73b7ae-8d13-4437-9d13-76aa77495c39

 

Meclislerin Keffareti

Meclislerin Keffareti
"Subhâneka'llâhumme ve bihamdik ve eşhedu en lâ ilâhe illâ ente estağfiruke ve etûbu ileyk" (Taberani 10/164, el-Elbânî Sahîhu'l-Câmi (4487)