Sözlerin en doğrusu Allah'ın kelamı, yolların en hayırlısı Muhammed Aleyhisselam'ın yoludur. Dinde her sonradan çıkarılan şey bidattir.Her bidat sapıklıktır ve her sapıklık da cehennemdedir (Muslim no: 867)

Duâ

Duâ

Daru's-Sunne Neşidler

27 Nisan 2020 Pazartesi

Deccale Zemin Hazırlamak İçin Düğmeye Bastılar!


Allah şahittir ki bizler namaz kılanları tekfir etmekten hep kaçındık. Lakin durum o halde gelmiştir ki Allah Azze ve Celle iman edenlerle kâfir olanların açıkça ayrılmasını dilediğinden insanları ahir zamanın tuhaf hadiseleriyle iptila etmektedir.

Şeytanların lideri olan İblis ile doğrudan irtibat halinde olan uşakları; Rockefeller vakfı, Rostchild hanedani, Bill Gates ve Melinda Gates vakfı ve diğer illuminati yapılanmaları 2020 yılını fiili olarak harekete geçtikleri bir yıl olarak ilan etmişler, üçüncü dünya savaşı dijital planda fiilî olarak başlamıştır. Deccal için ortam hazırlanmaktadır. Deccal’in ortadoğudan, Hariciler arasından çıkacağını hatırlatmama gerek yok.

Facebook, Twitter, İnstagram gibi sosyal medya ağları Deccal’in sanal devletidir! Bu ağlara üye olanlar Deccal’in devletinin vatandaşı oluyorlar! Bu yüzden bu azim yanlışın içinde olan müslümanların derhal bu ortamları terk etmeleri gerekir. Hatta whatsapp’ı facebook satın aldıktan sonra whatsapp da tehlikeli duruma gelmiştir.
Evinde çocukları olanların televizyon, bilgisayar, tablet, cep telefonu gibi cihazlardan yapılan yayınlar konusunda onları kesinlikle başıboş bırakmamalı, aile fertlerine kendilerinin kontrolü dışında kesinlikle tv yayınları izlemelerini serbest bırakmamalıdırlar. Çocukların suretli bilgisayar oyunları oynamalarına müsaade etmemelidir. Filimlerde, çizgi filmlerde, Call Of Duty ve benzeri oyunlarda bilinçaltı mesajlarla nesiller cinsel sapmalara, satanizme, ateizme, deizme, türlü kâfirliklere ve sapıklıklara itilmektedir.

Türkiye’de pilot uygulama olarak dijital çipli kimlik uygulaması başlatılmıştır. Bu uygulamaya karşı direnilmelidir. Çipli kimlik kartlarını, Rockefeller, Bill Gates, Dünya Sağlık Örgütü gibi paganist kurumlar tarafından üretilen, vücuda enjekte edilecek olan çipler takip edecektir.

Korona diye bir virüs olduğu ve salgın hastalık olduğu yalanına inandırdıkları yığınları ahmak yerine koyarak maske gibi saçma sapan bir şeyi taktırmayı ve insanları evlerine tıktırmayı başardılar!

Nitekim daha öncesinde de Nasa ve diğer uzay araştırma şirketleri yoluyla ürettikleri yalanlarla insanların çoğunu dünyanın küre olduğuna inandırdıkları için, insanların ne kadar aptal olduklarını test etmişlerdi.

İnsan bağışıklığını yerle bir eden aşıların bebeklere ve hamilelere, hiçbir itiraz ve sorgulama olmaksızın uygulatılmasını başarmışlardı. Yine bebeklerin topuklarından zorla kan alarak DNA data bankasını kurmuşlar, bu DNA’ları inceleyerek her ülke halkının durumlarına göre virüs komploları planlamışlardır. Ama bu dataları da Fenilketanüri testi için topladıklarına inandırmışlardır!

Mikro boyutta üretmiş oldukları çipleri sözde “korona aşısı” içeriğinde enjekte etmeyi planlamaktadırlar. Bu konu bir komplo teorisi değil, ID2020 projesinde alından kararlardandır ve birçok deneme çalışmaları da yapılmıştır. Masum ve faydalı olarak lanse etmeye çalıştıkları bu mikroçipli aşılarla, insanların her türlü duygularını elektromanyetik dalgalarla yönetmek, tercihlerini etkilemek ve hatta gerekirse diledikleri kimseyi öldürmek imkanına sahip olacaklardır.

İnsanların çoğunluğu Allah’ı ve rasulünü yalanlamış, deccale ve deccalin sistemine iman edip tabi olmuşlardır. Cuma ve cemaat namazları gibi en cahil bir müslümanın dahi bildiği farzları, salgın bahanesiyle inkâr ederek iptal etmişler, insanlar da bu küfrü onaylayarak İslam’dan ok gibi çıkmışlardır.

Rasûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’in haber verdiği durum gerçekleşmektedir:

Ebu Hureyre radiyallahu anh’den: Rasûlullah sallallahu aleyhi ve sellem Nasr suresini okudu ve şöyle buyurdu:

  لَيُخْرِجَنَّ مِنْهُ أفْوَاجا كَمَا دَخَلُوا فِيهِ  أفْوَاجا

İnsanlar bu dine bölük bölük girdikleri gibi, bölük bölük dinden çıkacaklardır.”[1]

Ebu Ammar rahimehullah’tan: “Cabir b. Abdillah radiyallahu anhuma’nın komşusu dedi ki: “Cabir b. Abdillah radiyallahu anhuma bana geldi ve selam verdi. Ona insanların fırkalaşmalarından ve çıkardıkları şeylerden bahsetmeye başladım. Cabir radiyallahu anh ağladı ve sonra dedi ki: “Rasûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’in şöyle buyurduğunu işittim:

 إِنَّ النَّاسَ دَخَلُوا فِي دِينِ اللِّه أفْوَاجا، وَسَيَخْرُجُونَ مِنْهُ أفْوَاجا

İnsanlar bu dine bölük bölük girdiler ve bölük bölük de çıkacaklardır.”[2]

Tarık b. Şihab radiyallahu anh’den: “Huzeyfe radiyallahu anh’e denildi ki:

أتَرَكَتْ بَنُو إِسْرَائِيلَ دِينَهَا فِي يَوْم؟ قَ الَ: لَا وَلَكِنَّهُمْ كَانُوا إِذَا أمِرُوا بِشَيْء تَرَكُوهُ، وَإِذَا نهُوا عَنْ شَيْء رَكِبُوهُ، حَتَّى انْسَلَخُوا مِنْ دِينِهِمْ كَمَا يَنْسَلِخُ الرَّجُلُ مِنْ قَمِيصِهِ

“İsrailoğulları dinlerini bir günde mi terk ettiler?” Huzeyfe radiyallahu anh şöyle dedi:

“Hayır, lakin onlar bir şeyle emrolundukları zaman terk ettiler, bir şeyden yasaklandıkları zaman onu işlediler. Sonunda tıpkı kişinin gömleğini çıkarması gibi dinlerinden sıyrıldılar.”[3]

Abdurrahman b. Avf radiyallahu anh dedi ki: “Ömer radiyallahu anh’ın yanına girdim. Dedi ki:

يَا عَبْدَ الرَّحْمَنِ بْنَ عَوْف، أتَخْشَى أنْ  يَتْرُكَ النَّاسُ الِاسْلَامَ وَيَخْرُجُونَ مِنْهُ؟ قُلْتُ: لَا، إِنْ شَاءَ اللُّه، وَكَيْفَ يَتْرُكُونَهُ وَفِيهِمْ كِتَابُ اللِّه وَسُنَنُ رَسُولِ اللِّه صَلَّى اللُّه عَلَيْهِ وَسَلَّمَ؟ فَقَالَ: لَئِنْ كَانَ مِنْ ذَلِكَ شَيْءٌ لَيَكُونَنَّ بَنُو فُلَان

“Ey Abdurrahman b. Avf! İnsanların İslam’ı terk edip ondan çıkacaklarından korkuyor musun?” Ben dedim ki:

“Hayır, Allah dilerse. Allah’ın kitabı ve Rasûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’in sünneti aralarında iken nasıl onu terk ederler?” Ömer radiyallahu anh dedi ki: “Eğer böyle bir şey olursa mutlaka falan oğullarında olacaktır.”[4]

Cabir b. Abdillah radıyallahu anhuma’dan: Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Ka’b b. Ucra radıyallahu anh’e dedi ki:

أَعَاذَكَ اللَّهُ يَا كَعْبُ بْنَ عُجْرَةَ مِنْ إِمَارَةِ السُّفَهَاءِ قَالَ: وَمَا إِمَارَةُ السُّفَهَاءِ؟ قَالَ: أُمَرَاءُ يَكُونُونَ بَعْدِي لَا يَهْدُونَ بِهَدْيِي وَلَا يَسْتَنُّونَ بِسُنَّتِي فَمَنْ صَدَّقَهُمْ بِكَذِبِهِمْ وَأَعَانَهُمْ عَلَى ظُلْمِهِمْ فَأُولَئِكَ لَيْسُوا مِنِّي وَلَسْتُ مِنْهُمْ وَلَا يَرِدُونَ عَلَى حَوْضِي وَمَنْ لَمْ يُصَدِّقْهُمْ بِكَذِبِهِمْ وَلَمْ يُعِنْهُمْ عَلَى ظُلْمِهِمْ فَأُولَئِكَ مِنِّي وَأَنَا مِنْهُمْ وَسَيَرِدُونَ عَلَى حَوْضِي، يَا كَعْبُ بْنَ عُجْرَةَ لَا يَدْخُلُ الْجَنَّةَ لَحْمٌ نَبَتَ مِنْ سُحْتٍ أَبَدًا النَّارُ أَوْلَى بِهِ يَا كَعْبُ بْنَ عُجْرَةَ النَّاسُ غَادِيَانِ: فَمُبْتَاعٌ نَفْسَهُ فَمُعْتِقُهَا أَوْ بَائِعُهَا فَمُوبِقُهَا

Ey Ka’b b. Ucra! Ben seni sefihlerin idareciliğinden Allah’a sığındırırım.” Ka’b radiyallahu anh: 

“Sefihlerin idareciliği nedir?” dedi. Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu ki: 

Benden sonra gelecek bazı idarecilerdir. Benim hidayetime uymazlar ve sünnetlerime tabi olmazlar. Onların yalanlarını tasdik eden ve zulümlerinde onlara yardım eden benden değildir, ben de ondan değilim. O havzıma gelemez. Kim onların yalanlarını tasdiklemez ve onlara zulümlerinde yardım etmezse onlar bendendir, ben de onlardanım. Onlar havzıma geleceklerdir. Ey Ka’b b. Ucra! Haramdan beslenmiş bir beden cennete asla gitmeyecektir, cehennem ona daha layıktır. Ey Ka’b b. Ucra! İnsanlar sabah çıktıklarında canını ya kendilerini azat edecek olana ya da cezalandıracak olana satarlar.”[5]



[1] Sahih. Hâkim (4/496) Dârimî (91) Ebu Amr ed-Dani Sunenu’l-Varide Fi’l-Fiten (417)
[2] Hasen ligayrihi. Ahmed (3/343) İbn Batta el-İbane (137)
[3] Muslim'in şartına göre sahih. İbn Batta el-İbane (1/173) Ebû Nuaym Hilyetu'l-Evliyâ (1/278) Hallal es-Sunne (1307) Beyhaki Şuabu’l-İman (5/442)
[4] Muslim'in şartına göre sahih. Taberânî Evsat (2/303)
[5] Muslim’in şartına göre sahih. El-Hattabi el-Uzlet (224) Bezzar (Keşfu’l-Estar 1609) İbn Hibban (5/11, 10/372) Hâkim (1/152, 3/546, 4/141, 469) Ahmed (3/321, 399) Taberani (19/142, 145, 146, 156, 161) Haris b. Ebi Usame Musned (618) Ma’mer b. Raşid Cami (1330) Begavi Şerhu’s-Sunne (2029) Begavi Mu’cem (2833) Abd b. Humeyd (1138) Tahavi Şerhu Muşkili’lAsar (1345) el-Esbehani et-Tergib (2106) Ebû Nuaym Hilyetu'l-Evliyâ (8/247)
* Ka’b b. Ucra radiyallahu anh’den: Nesai (4207) İbn Hibban (1/519) Ahmed (4/243) Tayalisi (1064) İbn Ebi Asım el-Ahad ve’l-Mesani (2064-65) Taberani (19/141, 160)  Taberani Evsat (5/206) Beyhaki (8/165)
* Huzeyfe radiyallahu anh’den: Ahmed (5/384) Taberani (3/167) Bezzar (7/255)
* Ebu Said el-Hudrai radiyallahu anh’den: İbn Hibban (1/519) Tayalisi (2337) Ebu Ya’la (2/404, 465) Ahmed (3/24, 92) Ebu Muhammed el-Fakihi el-Fevaid (197)
* İbn Ömer radiyallahu anhuma’dan: Ahmed (2/95) isnadında İbrahim b. Kuays zayıftır

Meclislerin Keffareti

Meclislerin Keffareti
"Subhâneka'llâhumme ve bihamdik ve eşhedu en lâ ilâhe illâ ente estağfiruke ve etûbu ileyk" (Taberani 10/164, el-Elbânî Sahîhu'l-Câmi (4487)